2011. július 25., hétfő

Hypo Bartiweibchen / nő szakállas sárkány / Hypo Orange:
Hypo Bartiweibchen / nő szakállas sárkány
Ár: 199, - €
Ajánlok egy éves és 7 hónapos Bartidame, ő nagyon ragaszkodó és szeret, hogy beschäfftigt. Ez egy kiváló tenyésztésre a színek ragyognak nagyon erős, és ez egy tiszta állat Hypo körmüket kristálytiszta. A lány szülei egy bak és egy hypo hypo narancssárga dachiu vörös hölgy. Úgy eszik rovarokat és zöldek. Ő volt velem rendszeresen besugárzott egy Vitalux és kapott csak egészséges, friss zöldség és gyümölcs a kertből. Ez egy nagyon élénk és kíváncsi állatok, éltek eddig a csoport egy férfi és egy nő. Mind ő már jól ismert. Van egy fiatal állat a CPM Dragons
400 € vásárolni. Honlapján CPM Dragons látható a képeken a szülők, a kecske egy orákulum, és egy amerikai import, a női Laura is egy amerikai import.
Egy ilyen állat ezen az áron valójában nem kap. Meg kell külön magam én állat, sajnos, mert beköltözött egy kis diák lakás, az állatok állni az én Eltern.Das az oka az alacsony ár.
Ha érdekel várjuk 01777494960
Én is kínálnak egy Bartidame, a vér / piros keverjük. (Lásd külön ad). A Terra megvenni. Örülök, mindent, mint egy komplett csomag.

Mfg Daniel
Ps: Az első képen, mint egy kölyök. A másik kép a jelenlegi, ahogy részben a vedlés. Küldünk több fotó!
Ár: 199 Ft