2011. május 24., kedd

☆ szeretettel nevelt afrikai fehér hasú sünök szabadság ☆

szabadság ☆ szeretettel nevelt afrikai fehér hasú sünök ☆:
Szia,

Azzal töltjük az életünket kis sün tenyésztés szerető, de nagyon kedves és szelíd afrikai fehér hasú sünök jó kezekben van a.

A kicsik született 2011/04/25 és használnia kell egy olyan korban, mintegy 8 héten át, ha takarmányt állít be új otthonába.

Van 4 kis fül és az 5 nagyon kedves lány, aki még benyújtani.

A Afrik. Fehér hasú sünök az egyik a kisebb fajok, és teljesen kifejlett, súlya 250-600 gramm, és elérheti a korban akár 5 - 8 év eléréséhez. A legtöbb ön barátságos rendszeres gondozás és nagyon szelíd. Akkor is, ha nem az első gyanús, a kis süni nagyon puha, ha ezeket használják, és ne helyezze a tüskék - piszkálni őket, és nem a has, az arc és a lábak, ezek igen puha, rövid haj - mely nem veszít / nem haj, és így is jól alkalmazható az allergiában szenvedőknek. Ezek többnyire éjszakai és aktív esténként. A hozzáállás ellentétben más háziállat Én személy szerint nem tartom költségesnek és ha követi néhány szórakoztató elemeket, akkor sok örömet a kicsik is alkalmas kezdőknek.

Nagyon boldogok vagyunk, ha komolyan érdekel, hogy visszajelzéseket kapjanak. Szeretettel várjuk, hogy jöjjön át, és kötelezettség nélkül tudja a kis sün megtanulják, hogy kérje nyitott kérdéseket személyesen, és néha a furcsa kis sün, hogy a kezét, hogy megtudjuk, hogyan érzi magát a sündisznó. :)

A így kapott törzskönyv a fontos részleteket a kis sün, ismerős az élelmiszer az első napokban, a védelmi szerződés -, valamint egy külön lapon.

Üdvözlet
Jasmine és a * Hedgie az afrikai álom *
Ár: VB